Bayraklı Viessmann Kombi Servisi

Bayraklı Viessmann Kombi Servisi

Bayraklı Viessmann Kombi Servisi 

Bayraklı Viessmann Kombi, doğal gaz kullanımıyla beraber sıcak su ihtiyaçlarımızı karşılamak için üretilen bir cihazdır. Ev ya da işyeri gibi küçük, kapalı alanlar için uygun olan ısıtma cihazıdır. Bu ısıtma cihazlarının boyutları küçüktür. Bu nedenle de çok yer kaplamaz. En çok tercih edilen cihazlardandır. 

Diğer bir sebep ise kombinin oldukça sessiz çalışıyor olmasıdır. Montajı gayet kolaydır. Hafif olması bir diğer özelliklerindendir. 

Kombi seçiminde, evin boyutlarına ve şekline göre seçim yapmak çok önemlidir. Ayrıca seçilen kombinin güvenli olması da oldukça bir faktördür. 6 farklı kombi çeşidi vardır: 

Bacalı Kombi, Konvansiyonel (Hermetik) Kombi, Tek Eşanjörlü Kombi, Yoğuşmalı Kombi, Tek Eşanjörlü Kombi, Çift Eşanjörlü Kombi, Elektrikli Kombi. 

Bu çeşitli kombilerin petek temizliği Bayraklı Viessmann Kombi Servisi ve petek temizleme ücreti ile yaptırabilirsiniz. 

Viessmann Kombi Neden Arızalanır? 


Kombilerde kış aylarında arızalar meydana gelebilir. Bu arızalar konusunda zamanla telafisi olmayan zor sonuçlara neden olur. Kombi arızaları bakımın zamanında yaptırılmamasıyla ilgilidir. Dış faktörler bir başka etkendir. Kombinizin yoğun kullanımı bir diğer faktör olarak göze çarpıyor. Ayrıca kurulum ve kullanıcı hatalarından da kaynaklanıyor olabilir. Kombi kurulurken hatalar genelde tesisat kaçaklarından kaynaklanır. 

Ayrıca yanlış yapılan plastik boru kaynağı bir diğer hatadır. Sistem su basıncı, kombinizin tesisat kaynaklı en önemli arıza nedenleri arasında yer alır, çünkü bir su bardağı suyun bile kombi tesisatınızdan dışarıya sızması, kombinizin yetersiz su basıncından dolayı arızası vermesine sebep olur. 

Bayraklı Viessmann Kombi Servisi servis ücreti dahilinde giderilebilir. Gaz vanasının kapatılması da en çok karşılaşılan kullanıcı hatalarından biridir. Aksi durumda kombiniz yüksek olasılıkla arıza moduna geçer. Kombinizi yaz ya da kış modunda doğru kullanmıyor olmanız da tüketiciler tarafından en çok yapılan kullanım hatasıdır. Çünkü kombiniz yaz modunda ısıtmaz. Bunun dışında elektrik kesintisi oluştuğunda kombinin düğmesinin açık durumda kalması bir sorun oluşturur. 

Elektrik tekrar devreye girdiğinde voltaj dalgalanmasından dolayı kombiniz arıza verir. Ayrıca voltaj dalgalanmaları da cihazınız üzerindeki elektrikli ve elektronik parçalara zarar vererek maliyeti oldukça yüksek problemlere yol açabilir. Açık ortamlara (balkon v.b.) konumlandırılan kombilerin iç ortamda montajı yapılan cihazlara göre donma riski çok yüksek olduğu için kış aylarında en çok karşılaşılan sorunlardan bir tanesi de don korumasının aktif kalmasının sağlanabilmesidir. 

Viessmann Kombiniz Dış Etkenlerden Arızalanabilir 


Kombiniz, dış ortamdan toz gibi küçük parçacıkları içine çekebilir ve bu toz, zamanla fan kanatları üzerinde tutunarak sese veya sıkışmaya bağlı olarak bozulmaya; yanma devrelerinde verim kaybına sebep olur. Bu durumda kombinize mutlaka müdahale edilmesi gerekir. Aksi takdirde kombiniz kullanılamaz hale gelir. Sizlere ek masraf çıkmış olacaktır ve bütçenizi zorlama durumu ortaya çıkar. Bunu kesinlikle istemezsiniz. 

Bayraklı Viessmann Kombi Bakımı 


Bu şartlarda kombinizin bakımını ihmal etmemeniz gerekir. Bakımını yaptırmanız halinde kombinizi uzun bir süre kullanabilirsiniz. 

Bu bakım Bayraklı Viessmann Kombi Servisi bakım ücreti ve yoğuşmalı kombi bakım ücreti ile yapılabilir. Kombi Bakımının Önemi ve Fiyatları Yıllar içinde kombi cihazınızın parçalarının arıza yapması oldukça doğaldır. Kombinizin parça ömürlerini uzatmak elbette istersiniz. 

Bunun için Bayraklı Viessmann Kombi Servisi kombinin rutin kontrolleri yapılmalı. Yetkisi olmayan servisler tarafından müdahale yapılmamalı. Mutlaka işin ehli profesyoneller tarafından bu süreç yürütülmeli. En önemlisi ise kullanıcının hayatı tehlikeye girebilir ve istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir. 

Bayraklı Viessmann Kombi Bakımı Kampanyası


Kombinizin bakımı ve arızaları iyi eğitim almış uzmanların ellerine emanet edilmesi gerekir. Servisimiz Bayraklı Viessmann Kombi Servisi bakım kampanyası sayesinde kombinizin bakımını ve onarımını uygun fiyatlarla yaptırmanızı sağlar.
Sonraki Servis Önceki Servis