İzmir Arçelik Servisi

İzmir Arçelik Servisi

İzmir Arçelik Servisi

Hizmetini uzun yıllardan beri devam eden konusunda uzman teknik personelimizle birlikte müşteri memnuniyetine öncelik veren görev anlayışımızla İzmir Arçelik Servisi acil çağrı merkezimizden ve telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz. Herzaman konusunda uzman ve deneyimli teknik personelimize beyaz eşya ürünlerinizdeki her türlü teknik arıza için arayıp destek alabilirsiniz. Servis olarak en kısa zamanda en doğru hizmeti vereceğiz. 

Dünyanın en iyi beyaz eşya markası olan Arçelik kalitesiyle göz doldurmaktadır. Ancak her elektronik eşyada olduğu gibi beyaz eşyalarda ne kadar kaliteli üretilirse üretilsin ufak tefek aksaklıklar çıkabilir. Bu aksaklıkların büyümeden geri dönüşü olmayan hatalara dönüşmeden çözülmesi gerekir. Bu sebeple aldığınız servis hizmeti çok önemlidir. 

Arıza doğru tespit edilmezse yanlış bir tamir işlemi uygulanacaktır. Elektronik aletlerde hassas ürünler oldukları için yapılan yanlış uygulamalar daha büyük sorunların çıkmasına sebebiyet verebilir.

İzmir Arçelik Servisi olarak bizlerin amacı yukarda belirttiğimiz sorunlarla karşılaşmamanız için buradayız. Personelimiz gerekli eğitimleri almış, işinde deneyimli kişilerdir. Doğru hizmeti vermek için işten anlamak ve işini severek yapmak gerekir. Aliağa Arçelik Servisi Ekip çalışmasına önem veren müşterilerini sevindirmek için çaba harcayan çalışanlarımızla sizlerin sorunlarını en hızlı şekilde çözmek için hizmet veriyoruz.  

Evinizde, iş yerinizde, yazlığınızda bütün beyaz eşyalar için güvenilir hizmet kalitesi ile biz sizlere servis olanağı sağlamaktayız. Arçelik Servisimiz bütün beyaz eşya modellerinize yönelik olarak hizmet gerçekleştirmektedir. Hizmet verdiğimiz ürünler şu şekildedir:


  1. Buzdolabı kurulum, montaj, bakım, yedek parça, onarım
  2. Çamaşır makinesi kurulum, montaj, bakım, yedek parça, onarım
  3. Bulaşık makinesi kurulum, monta, bakım, yedek parça, onarım
  4. Klimaların kurulum, montaj, bakım, onarım, yedek parça
  5. Mutfaktaki ankastre, ocak, davlumbaz kurulum, montaj, bakım, yedek parça, onarım
  6. Derin dondurucularınızın kurulum, montaj, bakım, yedek parça, onarım
  7. Kombilerinizin montajı, kurulumu, yıllık bakımları, yedek parça ihtiyaçları, onarımları
  8. Çamaşırlarınızı kurutma amaçlı kullandığınız çamaşır kurutma makinenizin kurulum, montaj, yedek parça, bakım ve onarımı
  9. Ütü, çaycı,tost makinesi, mikrodalga, fırın gibi daha pek çok büyük ve küçük beyaz eşyalarınızın kurulum, montaj, bakım, yedek parça ve onarımını gerçekleştirmekteyiz.


İzmir Arçelik Servisi olarak bizlere 7gün 24 saat boyunca ulaşabilirsiniz. En kısa sürede dönüş yapılarak sizin istediğiniz gün ve saatte işlemlerinizi gerçekleştireceğiz.

Sonraki Servis Önceki Servis