Çeşme Klima Servisi

çeşme klima servisi

Çeşme Klima Servisi 0232 271 1411

Çeşme Klima Servisi Çeşmenin Tüm Semtlerine aynı gün klima montaj, bakım, arıza ve yer değişimi gibi işlemlerinizde yardımcı oluyoruz. Yapılan işlemlerimiz bir yıl garanti altına alınmaktadır.


Çeşme Klima Servisi adres ve telefon bilgilerine aşağıdan ulaşabilir, size en yakın Çeşme Klima Servisi için iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Çeşme Klima Teknik Servis Hattı “0232 271 1411”  ile uzman servis ağlarından her zaman destek alabilirsiniz. Çeşme Klima Servisleri aşağıdaki bölgelerde hizmet vermektedir.

Çeşme Klima Soğutmuyor, Klima Isıtmıyor, Klima Su Akıtıyor, Klima Kumandası Çalışmıyor, Klima Ses Yapıyor, Çeşme Klima Montajı, Klima Sökümü, Klima Demontajı, Klima Gaz Şarjı, Çeşme Klima Bakımı, Klima Kumandası, Çeşme Klima Onarımı ve Tamir Servisi.

Çeşme Klima Servis Telefonu

Çeşme Klima Servis Telefonu 0232 271 1411 nolu servis irtibat numaramızdan bize ulaşabilir ve servis randevusu isteğinde bulunabilirsiniz.

Çeşme Klima Bakım Servisi Olarak Neler Yaparız?

Kondenser ve Evaparatörün klima temizleme ilacı ile ve basınçlı su ile temizliği, Elektrik tesisatı, V otamat, Voltaj – akım değerlerinin kontrolü,R-22 gazının yüksek ve alçak basınç değerinin kontrolü, Drenaj tavası ve hattının temizliği, İç fan pervanelerinin temizliği, Tüm bağlantılarının kontrolü, Hava filtrelerinin temizliği, Estetik görüntü kontrol, Eksik ise gaz ilavesi.

Bakımı Yapılan bir Klima;

• Düzenli çalışır.
• Uzun ömürlü olur.
• Daha az elektrik sarf eder.
• Yazın daha iyi soğutur, kışın daha iyi ısıtır.
• Olmadık anda arıza yapıp sizi mağdur etmez.

Klima Bakımı Servisleri içerisinde en iyi Klima Servisi olma hedefi ile uzun yıllardan beri çalışmalarını şekillendiren Çeşme Teknik Servisi, Seferihisar Klima Servisi hizmetlerini müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlamayı hedefleyerek gerçekleştirmektedir.

Çeşme Klima Periyodik Bakım

Uzman kadrosuyla tüm marka ve model klimalarınıza Klima Bakımı Servisi olarak; Klima sistemlerinde bulunan ürünlerinizin, Klima bakımı, Klima montajı, Klima Sökme Takma, Klima arızası, Klima Yer Değişimi, Klima Satışı, Klima parçaları satışı, teknik destek, Bakım, onarım, yedek parça temini periyodik bakım sözleşmesi hizmeti vermekteyiz.

Her Marka Ve Model Klima Duvar Tipi – Tavan Tipi – Yer Tipi – Asma Tavan Tipleri – Salon Tipleri – Kanallı Tipler – Mobil taşınabilir Tip Klimaların, Klima Tamiri, Klima Bakımı ve Klima Montaj Servisinde Garantili Hizmet Sunmaktayız.

Sonraki Servis Önceki Servis