Çiğli Klima Servisi

çiğli klima servisi

Çiğli Klima Servisi 0232 271 1411

Çiğli Klima Servisi Duvar Tipi / Split Klima, Salon Tipi Klima, Mobil-Portatif Klima olmak üzere 3 farklı tipte klima bulunmaktadır. Mobil klimalar diğerlerine nazaran çok daha düşük alana sahip alanlarda kullanılabilmektedir. Özellikle klimalarını ihtiyaçlarına göre farklı alanlarda kullanmak isteyen kullanıcıların tercih etmesi gereken ürün tipidir. Örneğin bir kiracı farklı bir eve taşınırken ürünü yanında kola bir şekilde götürmek isterse de bu ürünü seçebilir. Salon tipi klimalar ise iç ve dış ünite olmak üzere iki farklı bölümden oluşmaktadır. Klimanın iç ünitesi ayakta durmakta ve genellikle ofislerle bankalar için tercih edilmektedir. Bu da evlerden daha geniş alanlar için kullanımının uygun olduğunu göstermektedir. Duvar Tipi / Split Klima ise ev tipi olarak da anılmaktadır. Bunların çalışma prensibi oldukça basittir. İhtiyaçlarınızın hangi tip klima ile giderilmesinin mümkün olduğuna karar vermek için Çiğli Klima Servisi olarak her zaman yanınızdayız.


Çiğli Klima Servisi Klimalarda BTU Nedir?

Klimalar için çok önemli iki kavramdan bahsedebiliriz. Bunlardan ilki kapasite iken diğer BTU olarak anılmaktadır. Peki klimalarda BTU tam olarak nedir ve hesaplaması nasıl yapılır? BTU değerleri klimaların ısıtma ve soğutma gücünü belli eden değerdir. Bahsedilen sayısal değerin klimanın kullanılacağı alan, ortamda bulunacak kişi sayısı ve hatta yaşanılan coğrafi bölgeye göre değerlendirilmesi gerekmektedir. Karşıyaka Klima Servisi BTU değerleri evinize uygun olan klimanın doğru bir şekilde seçilmesi için çok önemlidir. Öncelikle her coğrafi bölgenin birbirinden farklı bir BTU katsayısına sahip olduğu kesinlikle unutulmamalıdır. Yaşadığınız bölgenin katsayısı ile ürünü kullanmak istediğiniz alanın metrekaresinin çarpılması ile BTU değeri hesaplanmasına bir adım daha yaklaşmış olacaksınız. Bahsedilen matematiksel işleme evde yaşayan kişi sayısı kadar 600 eklenmesi ise ihtiyacınız olan değeri hesaplamanız açısından yeterli olacaktır.

Çiğli Klima Tamircisi

Çiğli Klima Servisi yıllardır sektörde bu işi yapıyor olduğundan ihtiyacınız olan ürünün seçimi noktasında, sonradan sorun yaşamayacağınız değerlerde BTU hesaplanmasında sizlere kesinlikle yardımcı olacaktır. Beklentilerinizin karşılanması, ürünü alım yaparken harcadığınız paranın karşılığını uzun yıllar olması gerekenden çok daha yüksek faturalar ödemeden alabilmek adına 0232 271 1411 numarasından bizlere 7 / 24 aralıksız olarak ulaşabilirsiniz. Yanlış klima seçimi, doğru klima seçilse de ürünün olması gereken yere montajının yapılmaması harcanan her kuruşun tabir-i caizse havaya saçılması olacaktır.

Sonraki Servis Önceki Servis