Kemalpaşa Klima Servisi

kemalpaşa klima servisi

Kemalpaşa Klima Servisi 0232 271 1411

Kemalpaşa Klima Servisi Klimaların ilk çalıştırıldığı gün olduğu gibi verimli bir şekilde uzun yıllar çalıştırılması için, insan sağlığının tehlikeye atılmaması için gerekli bakımların yaptırılması gerekmektedir. Son kullanıcılar klima bakım maliyetlerinden kurtulmak için kendi çaplarında çeşitli bakımlar yapıyor olsalar da bunların Kemalpaşa Klima Servisi tarafından makul fiyatlarla yapılacak bakımlar ile aynı sonucu vermeyeceğini tecrübelerimiz ile rahatlıkla söyleyebiliriz. Evlerde kullanılan klimaların artık lüks olarak değerlendirilmesi mümkün değildir. İhtiyaç olarak göreceğimiz klimaların sağlıklı ve konforlu bir ortam sunması ve bunda süreklilik sağlamaları için dikkat edilmesi gereken pek çok husus vardır. Özellikle çocuk bulunan ortamlarda kullanılan klimaların sağlık açısından tehdit oluşturmalarının önüne geçilmesi düşük maliyetlerle halledilebilmektedir.


Klimaların çalışma esnasında herhangi bir sağlık sorunu tehdidi oluşturmaması adına ideal filtreleme yapıyor olmaları beklenmektedir. Klimalarda ideal filtreleme yapılması için periyodik bakımların zamanında yapılması gerekmektedir. Ancak ideal filtreleme sayesinde toz partiküllerinin, küf mantarlarının ciddi hastalıklara yol açmasının önüne geçilebilir. Klimaların bahsettiğimiz periyodik bakımlarının yılda 2 kez yaptırılması gerekmektedir. Konak Klima Servisi Bu bakımların kış aylarına girilmeden önce 1 kez, yaz aylarına girmeden önce yılda 1 kez yaptırılması makbul olandır. Bu bakımların haricinde klima kullanıcılarının kendi yapabilecekleri bakımlar da elbette vardır. Örneğin; 15 günde 1 kez klima filtrelerinin servis yetkilileri tarafından belirtildiği şekilde temizlenmesi klima kullanımını dezavantaj olmaktan çıkaracağı gibi ihtiyaçların tam anlamıyla karşılanması açısından önemlidir.

Kemalpaşa Klima Bakımları Maliyetleri

Kemalpaşa Klima Servisi klima bakımı noktasında piyasa şartları ile kıyaslandığı zaman müşteri odaklı çözümler üretmesi açısından maddi açıdan da avantaj sağlamaktadır. Fakat düşük de olsa insanların bu maliyetlerden kaçabildiklerini sektörde olduğumuz nedeniyle bizzat görebiliyoruz. Fakat insanların düşük bakım maliyetlerinden çıkarak sonradan çok ciddi maliyetler altına girdiğini de yine tecrübelerimiz neticesinde söyleyebiliriz. Bakımların zamanında ve profesyonel ekipler tarafından yapılmıyor olması üründeki randımanın düşmesine ve buna bağlı olarak yüksek elektrik faturaları ödenmesine neden olacaktır. Enerji sarfiyatı haricinde özellikle kompresör gibi ürünlerin çalışma sıklığının artması aparatların aşınma riskini ortaya çıkaracaktır. Bu da periyodik bakımların yapılmamasının daha sonradan ciddi arızalar ile karşılaşılmasına neden olacaktır. Konu hakkında aklınıza takılan soruların cevaplarını ücretsiz olarak alabilmek için bizlere 0232 271 1411 numaramız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sonraki Servis Önceki Servis